Skip to content

Ongediertebestrijding van den Hoek is expert op het gebied van ongediertebestrijding, en heeft zijn werkgebied door heel Noord-Brabant en Gelderland. Ongedierte in uw huis of omgeving is lastig en vies. Hier wilt u natuurlijk snel vanaf. De meeste soorten ongedierte planten zich razendsnel voort en u kunt dus al snel spreken van overlast. Het is van belang om het ongedierte op een professionele manier aan te pakken en te bestrijden.

Daarvoor bent u bij Ongediertebestrijding van den Hoek aan het juiste adres. Met de nieuwste methodes en vakkennis gaan wij aan het werk. Als het mogelijk is doen wij de bestrijding diervriendelijk, ook deze bestrijding is gegarandeerd effectief. Wij bestrijden alle soorten ongedierte waaronder, wespen, zilvervisjes, kakkerlakken, ratten, muizen, enz.

Onze opdrachtgevers

Ongediertebestrijding van den Hoek werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo mogen wij bedrijven, woningstichtingen, bewonersverenigingen, particulieren, gemeenten en provincies tot onze klantenkring rekenen.

Wanneer u overlast ondervindt van ongedierte, zijn wij zeven dagen per week bereikbaar. Dus ook op zaterdag en zondag en op feestdagen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen.

Back To Top